Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Singh Viki vallomása: én vagyok a legjobb társaság magamnak

Singh Viki, a csodálatos magyar énekesnő elárulta, eljutott odáig, hogy saját magát tekinti a legjobb társaságnak.

Fotó: Instagram/Singh Viki
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Singh Viki nemrég ünnepelhette a születésnapját, de rajta sem fog igazán az idő. Rendkívül fiatalos, és egyúttal az egyik legvonzóbb híresség is, amit kár lenne tagadni, mert valóban így van. Az énekesnő most még boldogabb, hogy átesett a hasplasztikáján, amit régóta tervezett, miután minden természetes módszert kipróbált, de nem járt sikerrel.

Sokan furcsállják, hogy egy ilyen topnő két éve egyedül éli az életét, de Viki csak minőségi kapcsolatot szeretne magának. Rengeteg nő fut bele abba a hibába, hogy olyanokkal áll össze, akikkel nincs jövőjük, vagy kapcsolatból kapcsolatba ugranak. Egyik sem ideális, és ha valaki, Viki pontosan tudja, milyen egy rettentően rossz kapcsolat. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A Hot! magazin beszélgetett vele erről is, és szóba került az öt éven át tartott kapcsolata is, amiben egy csupa szív emberre talált. Viki sokáig boldog volt ebben a szerelemben, majd szép lassan olyanná váltak, mint a testvérek. Ezek után nem lehetett más döntést hozni, minthogy külön folytassák az életüket.

Ettől függetlenül még mindig nagyon szeretik egymást, az élete részei maradnak, ugyanakkor a szerelem elmúlt. Ennek két éve, és azóta sem találkozott olyan férfival, aki ennyire kiegészítette volna. Egy ideje rögtön megérzi a toxikus embereket, akiket kerül, mert tudja jól, hogy az nem járható út számára, soha többé.

„Öt évig tartott az a kapcsolatom, amiben egy csupa szív emberre találtam. Ő is szereti az állatokat. De lassan átalakult minden: olyanok lettünk, mint a testvérek. Nagyon szeretjük egymást, mindig az életem része lesz, de már nem vagyunk szerelmespár. Ennek két éve – azóta sem találkoztam senkivel, aki hozzá hasonló, nagyon magasra tettem a lécet.” – idézte a Bors Vikit.

„A toxikus embereket azonnal megérzem és kerülöm. Nem akarok csak azért együtt lenni valakivel, hogy legyen. Eljutottam oda, hogy én vagyok a legjobb társaság magamnak – csak az jöhetne, aki ehhez hozzáad, akivel jobb együtt, mint egymás nélkül.” – tette hozzá az interjújában a kiváló énekesnő.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.