Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Őrületesen szexi volt Singh Viki a Glamour-gálán (fotók, videó)

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Singh Viki is megjelent a nagy gálán, mellette sok más sztárral, akik ugyancsak divatosak és csinosak voltak.

Minden évben vannak nagy események, amikre érdemes odafigyelni, és a Glamour-gála pontosan ezen rendezvények közé tartozik. Egyfajta tavaszindító, nyárváró esemény, aminek ideje alatt rengeteg híresség jelenik meg.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Talán ez az a gála, ahol egyszerre ennyi női hírességet nemigen láthatunk máshol. A fotósok is csak kapkodhatják a fejüket, mert itt valóban mindenki kitesz magáért, és különleges szetteket választanak.

A híres rapper és énekes L.L. Junior például a fiatal szerelme, Brenka oldalán jelent meg, akivel nemrég még Dominikán pihent, illetve dolgozott is. Rájuk is sokan voltak kíváncsiak, hiszen ez volt az első alkalom, amikor egy nyilvános eseményen mutatkoztak együtt.

Singh Viki sem hagyta ki a lehetőséget, aki fergeteges formában várja a nyarat, és noha még mindig szingli, boldog. Számára az szingli élet nem átok, megtalálta azt az utat, amin belül képes kiteljesedni.

Ez az általa viselt ruhákra is igaz, legutóbb egy fekete színű összeállításban láthattuk, ami remekül állt rajta. A kiegészítők és a csillogó cipő sem maradhatott el, az egyik legvonzóbb híresség volt a kifutón.