Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Singh Viki videójától garantáltan zavarba jössz

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Singh Viki, a híres énekesnő, aki többek között a Sztárban Sztárban is énekelt, lassan 80 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán, és tesz is érte.

Singh Viki nem éppen unalmas személyiség, amit szinte minden fotójával és videójával bizonyít. A pasik csak úgy omladoznak érte, és azok sem lehetnek kevesen, akik randira hívják, bár ez nyílván nem ilyen egyszerű.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Viki még mindig nem találta meg az igazi férfit az életében, akivel leélheti élete hátralévő részét, de nem is görcsöl rá a párkeresésre. Nemrég elárulta, hogy teljesen jól érzi magát szingliként, és boldog.

Egy nő egyedülállóként is képes boldognak lenni, de mindig jobb, ha egy ideális társ van mellette. A kulcs az ideálison van, amiből kevés akad, és a nők súlyos kihívásokkal találják szembe magukat emiatt.

Nagyon kevés az olyan férfi, akiket ideálisnak tartanak, legalábbis a 30-as és 40-es korosztály, mert a huszonévesek másképpen gondolkoznak. Ez generációs különbség, ami természetes, és így van rendjén.

A rendkívül vonzó énekesnő szexi tartalmakat is megoszt magáról, de soha nem lépi át azt a bizonyos határt. Igényes formában prezentál, mint tette azt legutóbb is, amikor egy terméket reklámozott.