Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Talpig aranyban fotózták Singh Vikit

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Singh Viki testére csak nehéz szavakat találni, remek formának örvend, ami a nyári szezonig tovább élesedhet.

Singh Viki sokak nagy kedvence, kiváló énekesnő, aki modellként is remekül teljesít a róla készült fotókon. Megállás nélkül kapja a bókokat, és azok sincsenek kevesen, akik szívesen randiznának vele, de ez nyilván nem így működik.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

A kiváló hangi adottságokkal rendelkező énekesnő, aki már számtalanszor bizonyította a tehetség, egyedülállóként is boldog tud lenni. Egy ideje téma a magánélete a bulvármédiában, és sokan nem hiszik el, hogy kiegyensúlyozott odabent.

Márpedig egy nő is lehet boldog egyedülállóként, ha épp egy olyan szakaszban jár, amikor szüksége van erre. Általában ezekben az időszakokban erősödik és fejlődik a legtöbbet egy nő, kivéve, ha egy olyan férfi van mellette, aki által ez ugyancsak lehetséges.

Ez a ritka, manapság különösen, mert normál esetben az lenne az ideális, ha egymást emelnék fel. A jó kapcsolat attól is jó kapcsolat, hogy dolgozunk rajta, és mindezt természetes módon tesszük meg.

Singh Viki egy rendkívül vonzó nő, aki talpig aranyban is megmutatta a nagyon is nőies idomait. Sokan értékelték mindezt, és remekül áll neki ez a szett, ami akár szilveszterre is tökéletes választás lenne, bár az még arrébb van.