Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sikkasztás miatt hallgatták ki az egykori válogatott labdarúgót

TÉMÁK:
#sikkasztás
Debrecen, 2015. május 31. Tokody Tibor, a Gyõr technikai vezetõje a labdarúgó OTP Bank Liga harmincadik, utolsó fordulójában játszott DVSC-TEVA - Gyõri ETO FC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. május 31-én. A Debrecen 5-0-ra gyõzött a szezon utolsó mérkõzésén. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Tokody Tibor önként sétált be a rendőrségre, miután elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a 24.hu megkeresésére közölte, hogy Tokody ellen kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt folyik büntetőeljárás.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Mint elmondták, a gyanúsított kihallgatása megtörtént, az Újpest és a Győri ETO korábbi játékosa ugyanakkor az eset után kiemelte: korábban nem volt tudomása arról, hogy kereste őt a rendőrség.

Állítása szerint nincs sikkasztási ügye, és egy munkahelyi vita miatti kisebb pénzösszeg miatt indítottak ellene eljárást. Tokody-t 2020 szeptemberében felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték folytatólagosan elkövetett sikkasztás miatt.

Hogy a mostani ügye mennyiben kapcsolódik az akkori eljáráshoz, azt nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy milyen következményekre számíthat a volt válogatott labdarúgó.