Shakira egy baseball meccsen énekelt a nézőtéren (videó)

Fotó: Shakira kolumbiai énekesnő megérkezik az Echo Zenei Díjak kiosztójára Berlinben 2014. március 27-én. (MTI/EPA/Jörg Cartensen)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Shakira is igyekszik jól érezi magát, és úgy tűnik, szép lassan túlteszi magát a borzalmas időszakán, ami sok fájdalmat okozott neki.

Látható módon messze többen álltak be Shakira mögé a magánéleti botrány kirobbanása után. Piqué rendkívül sok kritikát kapott, és kap továbbra is, akiről nem egy érdekes hír látott napvilágot az elmúlt időszakban.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Amikor valamiről azt hisszük, hogy tökéletes, majd kiderül, messze nem ez a helyzet. Általában a nőknek kell döbbenetesen csalódniuk, sokaknak évek múltán nyílnak fel a szemeik, miközben az önbizalmukat is elveszítik.

Férfiak milliói hozzák kellemetlen helyzetekbe a nőket, egyesek saját maguknak is hazudnak. Mindez szörnyűnek hangzik, viszont nem ritka, máskor pedig egy szimpla szakítás alkalmával jövünk rá, hogy nem a megfelelő helyen voltunk.

Shakira messze nem mondott el mindent, és Piqué szemszögéből is érdekes lenne hallani a dolgokat. Ugyanakkor a gyerekek mindennél fontosabbak, már csak miattuk sem éri meg a sarat dobálni egymásra,

A csodálatos formában lévő énekesnő legutóbb baseball meccsen járt, és láthatóan remekül érezte magát. Shakira továbbra is rendkívül fiatalos, imádja az életet, és úgy tűnik, újra képes boldognak lenni.