Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Szexi ruhában és rendkívül fiatalosan jelent meg Shakira a Spanyol Nagydíjon

Ugyan Shakira búcsút intett Barcelonának, ez még nem jelenti azt, hogy ne szeretné a katalán várost, és szívesen látogatott ki a Spanyol Nagydíjra a Forma-1-ben.

Fotó: Shakira kolumbiai popénekesnő előadása Lisszabonban 2018. június 28-án. (MTI/EPA/Miguel A. Lopes)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Spanyol Nagydíjat Barcelonában, ahol minden évben felbukkan pár világsztár. Ez annak is köszönhető, hogy az FC Barcelona, a világ egyik legismertebb csapata is a városban játszik.

Sőt, legutóbb Neymar is beköszönt, aki pár nappal azelőtt ugyanígy tett Moncóban is, a Monacói Nagydíjon. Nem lehetett sok okunk a panaszra, egész jó versenyt láthattunk vasárnap, és még mindig sok van hátra a szezonból. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Más hírességek is megjelentek a helyszínen, köztük Shakirával, aki mostanában rengeteget szerepelt a bulvársajtóban a viharos szakítása miatt. Sőt, azóta Barcelonát is elhagyta, és új életet kezdett a családjával.

Valahol érthető, és sokan mellé álltak, addig a volt kedvesét, a Barcelona egykori világsztárját rendre támadják a közösségi médián keresztül. Fiatal párt választott Piqué, de úgy tűnik, Shakira sem búslakodik.

Egy nagyon szexi és csinos szettben jelent meg vasárnap az F1-es futamon, amit természetesen a legjobb helyről követhetett figyelemmel. Minden adott volt ahhoz, hogy jól érezze magát, és kikapcsolódjon.