Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Neymar beugorhatott Hamilton F1-es Mercedesének volánja mögé

Neymar nagyon élvezte ezeket a pillanatokat, és köztudottan jó haverságot ápol a hétszeres F1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal.

Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar hamarosan nemcsak csapatot, hanem országot is válthat, hiszen úgy hírlik, a Manchester United felé tart. Soha ezelőtt nem játszott a világ legkeményebb bajnokságában, a Premier League-ben, így neki is fel kellene kötnie a gatyáját.

A sérülékeny brazil a futball mellett imádja a divatot, a zenét, a partikat, nagyon aktív életet él. Egy ideje tudhatjuk, hogy várandós a kedvese, ami mindig áldás, de hogy hogyan alakul karrierje utolsó fele, nem tudni. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A brazil előszeretettel látogat ki F1-es eseményekre, már amikor lehetősége nyílik rá, mivel a PSG játékosaként elfoglalt. Monacóban is ott volt, ahol más világsztárokkal együtt lazult, most pedig megérkezett Spanyolországba.

Egy helyszín, mely a katalán klub, az FC Barcelona miatt mindig különleges marad számára. Többek között Lewis Hamiltonnal is remek kapcsolatot ápol, jó haverok, és még azt is megengedték neki, hogy bepattanjon a 2023-as F1-es Mercedes volánja mögé.

Láthatóan nagyon boldog volt emiatt a brazil világsztár, aki jól érzi magát a szünetében, és egyre közelebb áll ahhoz, hogy újra fitt legyen. Hamarosan újra elrajtol a Forma-1 mezőnye, amit Neymar is a helyszínen követhet figyelemmel.