Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Egy újabb egyértelmű jel Ramos érkezésére a PSG-nél

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden jel arra utal, hogy Sergio Ramos és családja Párizsba teszik át a székhelyüket, ami komoly váltás számukra.

A Real Madrid csapatkapitánya nem akarta elhagyni Madridot, ami már több mint tizenhat éve az otthona. Ez a klubra és a városra is értendő, bár egy opciója még lehetne, de az erősen valószínűtlen, hogy a városi riválishoz szerződjön.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Az elmúlt napokban több olyan hír jelent meg a sajtóban, miszerint a PSG futballistája lehet, és erre nagyon jók az esélyek. A Manchester United és a Manchester City is kiszállt a játékból, így egyértelművé vált, hogy Párizs lesz a befutó.

A Mundo Deportivo a cikkében arról ír franciaországi hírek szerint a játékos a családjával együtt a francia fővárosban keres házat, hogy ott töltsék a következő éveket. Ramos két évre szóló szerződést kaphat, ami tartalmazhat egy hosszabbítási opciót is, plusz egy évvel.

A bejelentés lassan csak formalitás lehet, és a spanyol világbajnok hátvéd minden bizonnyal ott lesz az előszezonban az új csapatával, ahol fontos szerepet tölthet be, mind a pályán, mind azon kívül a sok tapasztalatának és vezéregyéniségének köszönhetően.

Óriási káosz alakult ki a Tour de France-on egy nő meg a transzparense miatt – videó

A PSG nem foglalkozik Ramos korával, mert a formája és a fizikális állóképessége egy sokkal fiatalabb játékosénak felel meg. Emellett nagy potenciált látnak abban, hogy már több alkalommal is nyert Bajnokok Ligáját, tehát ismeri a receptet.