Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Rég láttunk ilyen sejtelmesen szexi klasszis dekoltázst

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 04:48

Ráadásul egy olyan nőről beszélünk, akit az egész világ ismer a párja révén, miközben négy gyermeket nevelnek, boldogok és mindent megadnának azért, hogy a családjuk tökéletes maradjon.

Mindig jó látni azt, amikor az emberek boldogok, kiegyensúlyozottak, és ez nemcsak a külvilágnak szól, hanem valóban így van. Egy jól működő család alapját adja a kommunikáció, mert ha ez nincs, akkor előbb-utóbb mindennek vége szakad.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Manapság az emberek keveset kommunikálnak egymással, és sokszor ezen csúsznak el a dolgok. Nem elég a szerelem és a vonzódás, a kémia, idővel fontosabbá válnak bizonyos szempontok, például az, hogy meglegyen a megfelelő kommunikáció a párok között.

Pilar Rubio és a világhírű futballista, Sergio Ramos között abszolúte megvan ez a fajta kommunikáció. Igazi családként működnek együtt, négy gyermeket nevelnek, akik szintén nagyon szerencsések.

Pilar pedig olyan formában van, mintha csak a húszas éveiben járna, senki sem talál rá szavakat, rengetegen vannak, akik elismerően beszélnek róla. Nyilván az irigyek mindenhol felbukkannak, még a külföldi sztárok oldalain is, de ez már csak így működik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.