Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Bécinek olyan álmai vannak, amikben Norina megcsalja őt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. szeptember 28. - 13:32

Young G Bécit nagyon zavarják ezek az álmok, a hatásai alá kerül, de közben sokat dolgoznak a feleségével a kapcsolatukon, így mondhatni lehetetlen, hogy belépjen egy harmadik fél a kapcsolatukba.

Azok, akik nemigazán ismerték Bécit és Norinát, most itt a nagy lehetőség erre, hiszen a Nyerő Párosban szerepelnek. Azzal, hogy Détár Enikőék hirtelen kiestek, alig pár órával a megérkezésüket követően, a szerkesztőknek gyorsan reagálniuk kellett.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Béci és Nora költözhetett be a villába, és rögtön erősen kezdtek, ott vannak az élen, míg az eddig favoritnak tartott Hódi Pamela és Tóth Bence kis híján kiestek a versenyből. Drámai pillanatok voltak, akárcsak az, amikor Béciék megakadályozták Pameláék kiesését.

Egy nagyon is összetett párosról beszélünk, akik nemcsak imádják egymást, hanem szeretik is. Béci és Norina duója minden szinten erős lehet a versenyben, de még mindig nem tudni, mit hoznak a következő napok, bármi benne lehet a pakliban.

Az rtl.hu egy interjú kapcsán azt írja, az is gyakran előfordul, hogy Béci az álmai miatt nem áll szóba egy napig a feleségével. „Mostanában szörnyű éjszakáim vannak. Azt álmodom, hogy megcsal, és mással van együtt. Ilyenkor kiborulok, és sírva ébredek, mert ez annyira megvisel.” – mondta a Telenovellának adott interjújában a rapper.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2