Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Selena Gomez talán soha nem volt annyira vonzó, mint most (videó)

Selena Gomez eddig is egy végtelenül vonzó nő volt, de most még magasabbra tette a lécet, csodálatosan néz ki a világsztár.

Fotó: Instagram/Selena Gomez
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Selena Gomez 1992 júliusában látta meg a napvilágot, ami egyúttal azt is jelenti, hogy még mindig csak a 32. születésnapjáéra készül. A 30-as évei elején jár, de már annyi minden van mögötte, mint sokan másoknak 90 év alatt sem. Ez sokat elmond az életéről és a karrierjéből, miközben volt fent és lent is.

Az énekesnő, dalszövegíró, színésznő, producer és üzletasszony nagyon fiatalon vált világsztárrá, és ennek részben meg is lett az ára. Egyúttal rendkívüli pénzösszegekre tett szert, és manapság sem panaszkodhat. Csak az Instagram oldalából olyan luxuséletet tudna élni, mint csak kevesen, és ebben semmi túlzás nincs. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Gomez az egyik legnagyobb Instagram oldallal rendelkezik, egészen elképesztő módon már közel 430 millió követőt számol. Ezzel aligha lehet versenyezni, talán ő is meglepődött azon, hogy közel félmilliárd ember követi, ami döbbenetes szám. Ez egy újabb apró részlet arról, hogy mennyire népszerű, és már márkaként is tekintenek rá.

Az évek alatt érte pár támadás, sokszor a megjelenése miatt is bántották. Sajnálatos módon a sztárok ennek napi szinten vannak kitéve, főleg most, hogy ilyen mértékben terjedt el a közösségi média. Szinte megállíthatatlanul terjed a gyűlölet, azok felé különösen, akik sikeresek, amiről Tóth Gabi is tudna beszélni.

Selena népszerűség töretlen, újabb és újabb követők fejezik ki hálájukat felé, sok motivációt ad nekik. A szerelmes világsztár nem mellesleg most néz ki a legjobban, valahogyan összhangba került a megjelenése a karakterével. A videóban is jól látni ezt, és természetesen a humorosabb oldalát is megmutatta.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.