Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Mióta itt jártál:

Különleges sminket kapott Schumacher Vanda, nagyon tüzes

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlik az élet Schumacher Vanda körül, aki legutóbb egy különleges sminkben jelentkezett, miközben fotózni készültek.

Schumacher Vanda imádja az életét, amit meg tudunk érteni, hiszen járja a világot, szebbnél szebb helyeken járhat. Emellett fiatal, csinos, vonzó és sikeres, miközben jobbnál jobb programokon vesz részt, de néha nála is betelik a pohár.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Gyakorlatilag csak a mindent elsöprő szerelem hiányzik az életéből, amit a legnehezebb megélnie az embernek, pláne manapság. Nagyon nehéz megtalálni a másik felünket, akiben igazán megbízhatunk.

Sokszor csak évek múltán derül ki, hogy akiben bíztunk, nagyon nem kellett volna. Ezernyi példát találhatunk erre, és a hírességeknek még nehezebb dolguk van, különösen egy civillel, akiről semmit nem tudnak.

Fordítva ez már nem igaz, így érthető, ha a hírességek a saját köreikből választanak párt, bár ezzel rögtön szűkül a kör. A szuper-szexi Vandát nem kell félteni, egyedülállóként is boldog, és nem titkolja, hogy nyitott egy kapcsolatra.

A ValóVilág műsorvezetője egyre szexibb szettekben bukkan fel, így volt ez legutóbb is, amikor épp valamin dolgozott egy stábbal. Hogy miről van szó pontosan, egyelőre nem tudni, de később erre is fény derülhet.