Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Schobert Norbi a katonaságról: „Én még voltam egy évet sorkatona”

Schobert Norbi életében meghatározó volt a sorkatonaság, majd a rendőrségi szolgálat, amit 1998-ban adott le.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi élete mindig aktív volt, most is az, nemrég videón mutatta meg aktuális formáját, amire büszke. Közben a lánya, Schobert Lara címlapra került egy fotózás kapcsán, aki már modellnek is mondhatná magát. A két másik gyermeke is ismert Norbinak, különösen Norbi Jr., aki tavaly a Sztárboxban szerepelt.

Az RTL frissen bejlentett műsora is kézenfekvő lehetett volna számára, de ott nem láthattuk, ahogyan a Nyerő Párosban sem, amiben Berki Mazsi és Hujber Feri is szerepelni fog. Emiatt még arra is lehet esély, hogy Norbi bemutatkozik a Dancing with the Starsban, akárcsak korábban az édesanyja, Rubint Réka. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Norbi jól érezte magát a katonák között, büszke rájuk, hiszen a hazájukat védik, és jól emlékszik azokra az időkre, amikor még sorkatonaként szolgált sok évvel ezelőtt. „Minden tiszteletem a Honvédségé és a Katonáké! Ma fellépésre vittem Rékát. Jó volt újra egyenruhások között lenni. Én még voltam egy évet sorkatona.”

Rendőrként kezdte a pályafutását, majd amikor már százados volt, úgy döntött, hogy leszerel, mert már másnak akarta szentelni az életét, ráadásul igencsak jól kezdett el keresni. „Rendőr őrmesterként kezdtem a pályafutásom. 8 év után századosként kértem a szolgálati viszonyom megszüntetését, mert minden időmet az aerobiknak szántam.”

Ennek lassan 30 éve, viszont mindig örömmel emlékszik vissza azokra a bizonyos rendőrös évekre. „1998-at írtunk. A Budapesti Rendőr Szakközépiskola ORFK testnevelési és kiképzési szakcsoportvezetője voltam. Intézkedés módszertant, önvédelmet, lőkiképzést és fizikai kiképzést tartottam. Rég volt. Szép volt”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.