Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Schobert Norbi és Rubint Réka 400 rendőrnőnek tartott edzést

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem semmi nőnapi ajándékot kapott az a 400 rendőrnő, aki Schobert Norbi és Rubint Réka tempójára edzhetett.

A nőnap mindig különleges, de legyünk őszinték, minden egyes napnak annak kellene lennie a nők miatt. Sokat adnak hozzá az élethez, akár szó szerint is, hiszen ők azok, akik világra hozzák a jövőt.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Gyerekek nélkül pedig nincs jövő, és értelme sem lenne. Egyre nagyobb a nők megbecsülése, és fontos, hogy ez a jövőben is így legyen, ezen a napon még inkább emlékeztetniük kell őket a férfiaknak erre.

Sokan meg is teszik, többek között Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán is üzent. A Nagy Ő élete egyik legnagyobb kalandja előtt áll, de még nem tudni, mikor rajtol a műsor, az új évad.

Orbán Viktor miniszterelnök szintén üzent, majd nem sokkal később egy videó is napvilágot látott a figyelmességéről. A humor sem maradhatott el, és viccesen megjegyezte, nem leánykérésről van szó.

Schobert Norbi és Rubint Réka pedig 400 rendőrnőnek tartott edzést, amire talán még nem is volt példa. „Boldog Nőnapot minden Nőnek, Édesanyának, Kislánynak, Nagyinak! Ma a Brfk felkérésére tartottunk edzést 400 rendőrnőnek!” – írta a posztjában Norbi, közösen Rékával.