Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Videón Orbán Viktor nőnapi meglepetése, és a humor sem maradt el

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök az Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi államfővel a tárgyalásukat követően tartott közös sajtótájékoztatón a kairói elnöki palotában 2023. február 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök meglepte a takarításért felelős személyzetet, akik nagyon örültek a figyelmességnek.

Nőnap alkalmából nem kevés virág fogy, szerte az országban. Kicsit hasonló a helyzet, mint Valentin-napon, bár itt nemcsak a szerelmes nők kaphatnak virágokat, hanem a szülők, barátok, munkatársak is.

A nők az esetek többségében nagyon örülnek a virágnak, különösen, ha azt egy olyan személytől kapják, aki fontos számukra. Noha az ember tudja, valószínűleg kap virágot ezen a jeles napon, érheti meglepetés.

Orbán Viktor erről is gondoskodott, és meglepte a kormányépületben dolgozó, takarításért felelős nőket. Természetesen örültek a figyelmességnek, melynek kapcsán Orbán Viktor humorosan megjegyezte, nem leánykérésről van szó.

A nagy pillanatról videó is készült, a hölgyek pedig boldogan folytathatták tovább a munkát. Arra azért talán nem számítottak, hogy találkoznak a miniszterelnökkel, aki továbbra is rendkívül elfoglalt, jelenleg kormányülést tart.