Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Így kívánt boldog nőnapot Orbán Viktor

TÉMÁK:
#Orbán Viktor
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) a Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központnál, Székesfehérváron, ahol tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről 2023. március 6-án. Mellette Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b2), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b) és Kovács József nemzeti információs államtitkár, nemzetbiztonsági főtanácsadó (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Orbán Viktor miniszterelnök megragadta a lehetőséget, és a tisztásért felelős hölgyem munkájáért is köszönetet mondott, illetve boldog nőnapot kívánt.

A nők megbecsülése az egyik legfontosabb, ők azok, akik körforgásban tartják az emberiséget, és megszülik a gyermekeket. Gyermekek nélkül pedig nincs jövő, és a magyar kormány is ezen a véleményen van.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Rendkívül fontos a család, annak kötelékei, és a nők munkája, de nemcsak ezen a területen. Sokat tesznek a családért, többet is, mint a férfiak, így ezen a napon még nagyobb odafigyelést érdemelnek.

Természetesen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is figyelmet szentel erre, ahogyan más fontos napokra is. A miniszterelnök tisztelettel adózik a nők előtt, és azokat is kiemelte, akik a tisztaságért felelnek.

„Köszönjük a tisztaságért felelős hölgyek munkáját! Boldog nőnapot!” – írta a posztjában Orbán Viktor március 8-án, pár nap múlva pedig már március 15-én, a nagy nemzeti ünnepnapon mondhat beszédet.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor