Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

DWS3: Ifjabbik Schobert Norbi elárulta, hogyan reagált Rubint Réka a kiesésére

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars 3 első kiesőjének idősebbik fia röviden nyilatkozott arról, hogyan reagálta le a dolgokat Rubint Réka.

Még mindig kissé hihetetlen, hogy Rubint Réka azonnal kiesett a DWS3-ból, amit mindennél jobban várt, és óriási energiával készült. Elismerte, nem számoltak azzal, hogy ilyen gyorsan kieshetnek, mert a döntő járt a fejükben, hittek abban, hogy képesek lehetnek eljutni a végéig.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Már az nagy meglepetés volt, hogy veszélyzónás lett Réka, aki kevesebb voksot kapott, mint az azóta szintén a versenytől búcsúzott Berki Renáta. Gelencsér Timi a szombat esti élő műsorban többek között az ifjabbik Schobert Norbival is beszélgetett a versenyről.

Téma volt a stúdióban, hogy a sztárvendégek kinek szurkolnak, ami kapcsán természetesen Réka is szóba került. Norbi elárulta, hogy erről nemigazán szokott beszélni az édesanyja, hogy kinek szurkolna a műsorban.

„Ugyanolyan, mint én, megrázta magát, és túllépett ezen.” Hozzátette, nagyon jó volt táncolni látnia Rékát, mivel azelőtt csak a táborokban figyelhette meg, hogyan fejlődik és mozog, míg a műsorban a gyors kiesés miatt egyetlen egy lehetősége volt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2