Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Schobert Norbi megmutatta „ötvenéves” formáját, nem kell panaszkodnia

Fotó: Instagram/Update
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Norbinak nincs mitől tartania, hiszen egy férfi 50 évesen egyáltalán nem számít öregnek, bár ez függ attól is, hogy milyen életet él.

Norbi egészséges életet él, bár nyilván mindig vannak, akik kritizálják őt, a legújabb posztjában például valaki az alkohollal találta be. Az ehhez hasonló negatív hozzászólásokhoz már volt ideje hozzászokni.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ő azonban inkább azon dolgozik, hogy előre haladjon, és ne hátra. Ehhez pedig az kell, hogy céljai legyenek, és most megint talált magának egy újat, hiába nem húszéves már, az edzések mindig segítenek.

„1 hónap és elmúlok 50 éves. Még 1x összekaparom magam.” – kezdte a posztjában Norbi, aki számára a mozgás már évtizedek óta az élete része, maga a sport és az egészséges életmód, így idősebb korára sem hajlandó lemondani erről.

Két kép, ami megmutatja, mennyire szerencsés férfi Rácz Jenő

„Új Nutrition termékeinkből jól pucol a “halálos négyes”! 75% cardio és 25% súlyzós edzés. 1 éve 86 kg voltam 18% testzsírral a 172 centimhez.” – árulta el Norbi, aki elég sok mindent megoszt magáról a közösségi médiában, amiatt is, hogy még hitelesebb legyen.

„Most 71 kg és 11% testzsír. Ennyi megy natural. Itt nincs stana, növi, spiro, oxa mint mindenütt ma már sajnos 20 évesen is…” – zárta le a posztját Norbi, majd valószínűleg teljes erőből nekirugaszkodott az edzésnek.

„Kisebbségi érzéseiddel neked minden egyes alkalommal muszáj degradálnod másokat, hogy magadat többnek tudd beállítani? Mi az, hogy “mint mindenütt, ma már”?! Tényleg szemrebbenés nélkül le mered írni, hogy mindenhol mindenki szteroidokon él, aki foglalkozik az izomzatával is, csak te nem?” – tette fel a kérdést az egyik hozzászóló Norbinak.