Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Schobert Norbi különleges vacsorával készült Rubint Rékának

Fotó: Rubint Réka fitneszedző edzést tart a 20. eisberg FitBalance Aréna tömegsport-rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában 2015. április 26-án. Közép-Európa legnagyobb életmód- és mozgásfesztiválján a legnépszerűbb fitneszirányzatokkal és mozgásformákkal ismerkedhettek meg az érdeklődők. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka, a gyerekei és az édesanyja jelentik Schobert Norbinak a mindent, így amikor csak teheti, kedveskedik nekik.

Az utóbbi időben Schobert Laráról is többet hallhattunk, aki az egyetemen is gondolkodik. Az interjújában elárulta, milyen előítéletesek vele szemben az emberek, majd rendre kellemes csalódás éri őket.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Lara is nagyon büszke arra, amit a szülei elértek, miközben ezzel egy olyan alapot teremtettek, ami sokat segíthet nekik az életük során. Ezzel együtt, ha ügyesen használják fel az ismertségüket, külön karrierük is lehet a médiában.

Norbi már volt nagyon fent, és rendkívül mélyen is, ám egyvalami biztosan nem változott, bármikor kész meglepni a feleségét. Rubint Réka élete szerelme, és ez már nem fog változni.

„Ma este kétféle lazaccal fogom megünnepelni Kis Feleségem munkájának eredményét.” – üzente Norbi, aki nagyon büszke Rékára, és amikor csak lehetősége nyílik rá, meglepi valamivel, például egy ízletes vacsorával.

„Lazac kívül ropogósan, belül sashimi, hozzá glukomannán tészta gombával. Lazac átsütve sütőben, mézes vajjal, hozzá rizibizi újragondolva, tetejére mézben grillezett kacsamáj! 1 óra meló az egész és ünnepi vacsora. A glukomannán tésztacsalád hamarosan minden Update boltban!”