Clouds
21 Budapest
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,97 Ft
Font
437,26 Ft
Bitcoin
27,356 $

Schobert Lara lehet Rubint Réka utódja, egyetemen is gondolkozik

Fotó: Rubint Réka fitneszedző fut a Runway Run jótékonysági futóversenyen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es kifutópályáján 2017. szeptember 2-án. MTI Fotó: Lakatos Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka hosszú évek óta megállás nélkül edz, de már van segítsége, és könnyen lehet, hogy később a lánya lesz az utódja, ezen a területen is.

Rubint Réka abszolúte topformában van, és a korát meghazudtoló energiával rendelkezik. Nem sokan bírnák azt a fajta tempót, amit ő diktál, egészen elképesztő, és mindig talál magának új motivációt.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Ugyanakkor ő is ember, nem egy gép, így egyre csak fárad. A lánya sokat segíthet neki hosszútávon, aminek érdekében már megtették a szükséges lépéseket, és egyre többször láthatjuk színpadon Schobert Larát.

Ez igazán jó hír, mert a fiatal lány is remek adottságokkal rendelkezik, és testközelből láthatja, hogy az édesanyja milyen sikeres abban, amit csinál. Ennél nagyobb motivációra nem ia lenne szüksége.

Lara élete nem unalmas, nagyon aktív, most például az edzői sulinak vágott neki, hogy segíthessen az édesanyjának. „Szeretném először is anyát segíteni abban, amit csinál, mert azért már ő sem 20 éves. Látjuk rajta, hogy kezd egy kicsit elfáradni.” – mesélte a TV2-nek.

Illetve az egyetemen is gondolkozik, bár ez egy teljesen más irány lenne a marketing-business miatt. Ugyanakkor az üzleti részben is tudna segíteni, és úgy érzi, a fiatalsága miatt otthonosabban mozog a közösségi médiában.