Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Schobert Lara szerint sokan bukónak és elkényeztetettnek gondolják

Fotó: Instagram/Schobert Lara
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Holott ez nem igaz, de rendre meg kell küzdenie ezekkel az előítéletekkel, amik fájóak is tudnak lenni az ember számára.

Schober Lara élete távolról sem olyan egyszerű, hiába él jómódban, mert ez csak a dolgok egyik fele. Rendre sok bántást kap a közösségi médiában, és a való életben is megbélyegzik bizonyos dolgokkal.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Ugyanakkor ebben nőtt fel, így van némi tapasztalata, de messze nem élheti úgy az életet, mint a legtöbb fiatal, hiszen az egyik legismertebb híresség. Vannak előnyei is ennek, ugyanakkor a hátrányokról sem feledkezhetünk meg.

„Apumnak az évek során azért voltak megszólalásai, amik nem túl pozitívan jöttek le az emberek számára.” – mondta a TV2-nek Lara. Megjegyezte, az embereknek az ismerkedés terén mindig van egyfajta előítéletük vele szemben, miszerint bunkónak, elkényeztetettnek gondolják.

„Általában ezt szokták rólam gondolni, és amikor az emberek leülnek velem 5 percre beszélgetni, utána mindig megkapom, hogy úristen, te mekkora pozitív csalódás vagy.” Szerinte nem meglepő, hogy a mai világban az emberek előítéletesek, amit nem tart olyan nagy gondnak.

Emellett, amikor a barátokkal elmegy bulizni, nem engedheti el magát olyan szinten, mint a többiek, mivel mindenki ismeri, felismeri. „Nem szeretnék szégyent hozni a szüleimre, ha egy kicsit jobban beütne a pia, mint kéne.”