Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Schobert Norbi fia Amerikában kezdhet új életet a barátnőjével

Schobert Norbi fiának barátnője olyan támogató és szerelmes, hogy kész az Egyesült Államokba költözni a párjával.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi fia rengeteg dicséretet kap a Sztárboksz kapcsán. Többek között Kovács Kokó István is csak dicsérni tudta a fiút, aki egy ideje szerelmes, és lehetséges, már most megtalálta élete párját.

Olyannyira komoly a szerelem, hogy a lány igent mondana a leánykérésre. Ez pedig komoly dolog, és az sem jelent számára problémát, hogy maga mögött hagyja az idehaza felépített tánckarrierjét. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ugyanis Norbi határozott célja, hogy Amerikában tanuljon tovább, és a boksz segíthet neki ebben ösztöndíjasként. „Amerikában szeretnék egyetemre járni, az ösztöndíj miatt is fontos, hogy jó eredményeket érjek el a bokszban.” – idézte Norbit a Blikk.

„Közgazdasági egyetemet néztem ki, anyáék is nagyon támogatják az ötletet, és a barátnőm is vállalná, hogy ott kezd velem új életet, annak ellenére is, hogy itthon felépítette a tánckarrierjét.” – árulta el Norbi.

„Már megnézte a sulikat is, mik a lehetőségei, durva, hogy ebbe is belemenne. Úgy érzem, megtaláltam azt a lányt, akivel el tudom képzelni a közeljövőmet is, nagyon biztos vagyok ebben a kapcsolatban.”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.