Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

Schobert Norbi semmit nem akar bizonyítani azoknak, akik bántották

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP 3 döntősei nagyon őszintén beszéltek Demcsák Zsuzsának az érzéseikről, majd a műsorvezetőnő jelezte, eljött az idő a döntőre.

Dudás Miki drámai csatában esett ki az eldöntőben, amivel biztossá vált Schobert Norbi és Smaltig Dalma helye a döntőben. Hasonlóan az előző évadhoz, egy női és egy férfi farmjátékos fog megküzdeni a nagy fődíjért a fináléban.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Mielőtt a versenyzők elindultak volna az eddigi legnagyobb útjukra, Demcsák Zsuzsa leült velük beszélgetni egy kicsit. Kíváncsi volt arra, hogyan érzik magukat, miket éltek meg a hetek alatt, és milyen nehézségekkel néztek szembe.

Dalma hangsúlyozta, sosem volt olyan, hogy a feladás szélére került, egyetlen egy alkalommal sem ejtette ki a száján, hogy haza akar menni. Egyszerűen eldöntötte, végig kell csinálnia a játékot, ami összességében sikerült, hiszen ott van a döntőben.

Norbi elismerte, rengetegszer hiányoztak a szerettei, így őt sem kerülték el a furcsa gondolatok. „Sosem volt bennem az, hogy én ezt most feladom, és hazamegyek.” A fiatal fiúnak mindig volt kihez fordulnia, akik nagyon sokat segítettek, így át tudott lendülni a dolgok pozitív oldalára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2