Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Lilu édesanyja nem viccelt a karácsonyfával

Lilu édesanyja igencsak kitett magáért, egy végtelenül látványos karácsonyfát hozott össze, aminek bárki örülne.

...svg content...Fotó: Instagram/Lilu
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyakorlatilag túl is vagyunk a karácsonyon, amire annyira vártunk. Rettentő hamar eltelnek ezek a napok, mintha alig pár óra lett volna az egész. Furcsa érzés, hiszen gyakorlatilag novembertől ünnepi hangulatban érezhetjük magunkat.

Nemcsak amiatt, mert a boltokban hamar megpillanthatjuk a karácsonyi kiegészítőket. Sok más oka is van ennek, de a legfontosabb, hogy megbecsüljük a szeretteinket, és félretegyük a sérelmeket. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Sokan ezt mégsem teszik meg, noha az ünnepek mindig lehetőséget adnak arra, hogy más döntéseket hozzunk. Azok pedig, akiknél megvan a harmónia, abszolút szerencsések, és hálásak is ezért.

Lilu, az RTL sztárja is nagyon szereti az ünnepeket, idén is ellátogattak karácsonykor az édesanyjához, aki látható megint kitett magáért. Látványosabb nem is lehetett volna a karácsonyfa, szép munka.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyi járatú busznak csapódott egy autós Szolnokon, mentőket is riasztottak

Mentőket is riasztottak ahhoz a balesethez, ami az éjjeli órákban történt Szolnokon, ahol egy busz és egy személyautó karambolozott egymással.