Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Lékai-Kiss Ramónáék cuki családi fotója karácsonykor

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra jönnek a karácsonyi fotók a sztároktól, és a sztárokról, akik szintén boldog pillanatokat élnek át az ünnepekkor.

Ezekben a napokban a többség halkabbá válik, kissé lelassulunk, és igyekszünk jól, meghitten megélni a pillanatokat. Minden lehetséges alkalmat meg kell ragadnunk erre, és nemcsak karácsonykor.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Nyilván a szeretet ünnepe más, az emberből még inkább előbújnak ezek a különleges energiák. Megbocsátóbbak is vagyunk, és igyekszünk boldogságot okozni a szeretteinknek, mert náluk nincsenek fontosabbak.

Az elmúlt napokban sok hírességtől láthattunk már karácsonyi fotókat, és valószínűleg fogunk is. Többeket eljegyeztek, például Kulcsár Edina is kapott gyűrűt, ahogyan Szabó Ádám szerelme, aki szintén igent mondott.

Kiss Ramóna ezt már korábban megtette, és azóta családot alapított Lékai Mátéval. Nagyon nagy boldogságban élnek együtt hárman, miközben természetesen a karrierjükre is figyelmet fordítanak.

Karácsonykor azonban a pihenésé a főszerep, és ezek olyan napok, amik nagyon fel tudják tölteni az embert. Az alább látható fotó is mindent elmond, nagyon nagy a boldogság odahaza, és stílusosan mindenki ugyanúgy öltözött fel.

Még több bulvár: Álomautót kapott Cristiano Ronaldo karácsonyra a szerelmétől (videó)