Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Álomautót kapott Cristiano Ronaldo karácsonyra a szerelmétől (videó)

Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjának második fordulójában játszott Portugália-Uruguay mérkőzésen a Loszail Stadionban 2022. november 28-án. MTI/AP/Martin Meissner
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Georgina Rodríguez ismét kitett magáért, igazi álomautót ajándékozott Cristiano Ronaldo-nak, aki először szóhoz sem jutott.

Georgina Rodríguez gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra világhírűvé vált azzal, hogy Cristiano Ronaldo-val kezdett el randizni. A portugál csillag egy boltban pillantotta meg a fiatal nőt, majd megdobbant a szíve.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Sokáig nem lehetett titokban tartani a találkozgatásukat, nem sokkal később már egy fedél alatt éltek. Nagy családjuk van, sok gyereket nevelnek, de az egyik újszülött babájuk elvesztése miatt igen mélyre kerültek lelkileg.

Nehéz időszak van mögöttük, miközben Ronaldo manchesteri pályafutása is rémálomba fordult át. Azóta a klub és a legendája szerződést bontottak, Cristiano jelenleg klub nélkül várja a folytatást, egyelőre egy csapathoz sem írt alá.

Ez azonban nem veszi el a kedvét, igyekszik a szeretteire koncentrálni a katari világbajnokságot követően, ahol úgy tűnt, a cserék közé került. Több szempontból is ez nem Ronaldo éve, ám a szerettei mögötte állnak.

Aki kicsit ismeri Roanldo-t, tudhatja róla, hogy imádja a luxusautókat. Most ismét kapott egyet a szerelmétől, méghozzá egy Rolls-Royce Phantom Drophead-et, ami a valaha készült egyik legkülönlegesebb cabrio.

Még több bulvár: Dobsz egy hátast Nicole Scherzinger formájától, de a háttér is erős (fotók, videók)