Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Dobsz egy hátast Nicole Scherzinger formájától, de a háttér is erős (fotók, videók)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger egy több mint paradicsomi környezetben töltheti az ünnepeket, amit az otthonának hívhat.

Sokan nem tudják, de Nicole Scherzinger Hawaii szülötte, ahonnan egészen a világhírnévig jutott. Egy nagyon is nyugodt, meghitt szigeten látta meg a napvilágot a 70-es évek végén, amikor még minden egészen más volt.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Beleborzongunk, hogy mennyire más lett a világ pár évtized alatt, de szerencsére sok jó dolog is történt, kezdve a technika fejlődésével. Nicole az egyik legkultikusabbnak tartott 80-as években lehetett gyerek, ami nagy hatással volt rá.

Akkoriban minden napra jutott egy új sláger, egészen elképesztő évtized volt, amit a mai napig visszasírnak. Nem véletlenül születtek azokban az években a legnagyobb dalok, főként a rock világában, mely szintén sokat változott.

Nicole fiatalon indult el ezen a különleges úton, bár akkor már a 90-es évek végén jártunk. Ez az évtized is meghatározó volt, ugyanakkor messze nem annyira, mint a 80-as, amit nem lehet felülmúlni.

Valamilyen szempontból ez Nicole formájára is értendő, aki rendkívül szexin várja 2023-at, és hol máshol, mint otthon, Hawaii szigetén. A felvételek minden szempontból önmagukért beszélnek, csak ajánlani tudjuk őket.

Még több bulvár: Ilyen szexin díszíti a karácsonyfát Kocsis Alexandra