Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Egyre több izmot pakol magára Schobert Norbi 17 éves fia

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi idősebbik fia remekül halad az edzéseivel, láthatóan egyre több izmot pakol fel magára, amivel nemcsak magát, hanem sok ezer más fiatalt is motiválhat.

Schobert Norbi célja, hogy a lehető legtöbb tapasztalatra tegyen szert, utat mutasson a társainak, akik felnéznek rá. A Farm VIP 3 alatt rengetegen álltak be mögé, és az egész ország megismerhette őt.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Szerette volna, ha az emberek megismerik az igazi oldalát, és nem gondolnak róla mást. Ez sikerült, és ő volt az egyetlen, akinek nem volt vitája a versenytársaival, mellyel még szimpatikusabbá vált.

A drámai döntőt követően pedig visszatért a régi edzéseihez, és láthatóan egyre több izmot pakol fel magára. Még mindig csak 17 esztendős, nincs miért sietnie, és nem is teszi, fokozatosan építi magát.

A TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy az iskola után edzeni megy, vagy tanul, nem pihen le. Számára a fejlődés nagyon fontos, mind fizikai, mind pedig mentális szinten, ez csak tovább motiválja.

Mint azt láthatjuk, remek formában van, és érdekes lesz látni, milyen izomzattal rendelkezik négy-öt év múlva. A sport mindig is a szenvedélye lesz, akárcsak az édesanyjának, Rubint Rékának és az apjának.

Még több bulvár: Videón Gáspár Evelin különleges meglepetése a születésnapos nagymamájának