Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

Videón Gáspár Evelin különleges meglepetése a születésnapos nagymamájának

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin nagy meglepetéssel készült, aminek végtelenül örült a nagymamája, és a videó sem maradhatott el az emlékezetes pillanatról.

Az ember nagyon szerencsésnek mondhatja magát, ha egy stabil, szerető család áll mögötte. Azok, akik ilyen környezetben élnek, sokszor természetesnek veszik a stabilitást, ami érthető, mert ebben nőttek fel.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ez nem mindenkinek adatik meg, és láthatjuk, hogy milyen nehézségek adódhatnak belőle, főként lelki szinten. A biztos család háttér olyasfajta biztonságot adhat, amit talán semmi más az életben, és ezért hálásnak kell lennünk.

Gáspár Evelin is tudja, hogy mit jelent a család, az mennyit képes hozzáadni az életéhez. Az idők folyamán őket is érték veszteségek, amit nem mindig könnyű feldolgozni, de ebben is segíthet nyújt a többi családtag.

Evelin többször hangsúlyozta már, hogy milyen sokat jelent számára a család, és amikor lehetősége nyílik rá, meglátogatja őket. A boldog párkapcsolatban élő Evelin ezúttal a nagymamáját köszöntötte fel, aki rendkívül boldog volt emiatt.

Természetesen nem ment üres kézzel, és különleges ajándékokat vitt magával, amikről videó is készült. Nagy volt az öröm, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig, amíg a tartalom elérhető a sztorikban.