Clouds
21 Budapest
Dollár
365,20 Ft
Euró
391,87 Ft
Font
446,82 Ft
Bitcoin
27,787 $

A 17 éves Schobert Norbinál a dohányzó nők nem jöhetnek szóba

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A fiatal Norbi olyan nővel biztosan nem fog összejönni, aki dohányzik, és ebből valószínűleg nem enged a későbbiekben sem.

Kevés hely lehet az országban, ahol Schobert Norbit nem ismerik fel, köszönhetően a Farm VIP 3-ban nyújtott teljesítményéért. Ő volt az egyetlen, akinek egy vitája sem volt, és a döntőt vert helyzetből nyerte meg.

Soron kívül 40 éves eltiltást kapott a szurkoló, aki megtámadta a Sevilla kapusát

Nagy tervei vannak a fiatal fiúnak, akinek még az énekhangja is átlag feletti. Arra is fény derült, hogy a nővére, Schobert Lara szintén egyeztetett a TV2-vel a tavalyi Farm VIP kapcsán, ám végül átadta a lehetőséget az öccsének.

Larának sokat segített Norbi győzelme, látva azt a fajta kitartást, amit a testvére mutatott. Ez csak megerősítette abban, hogy neki is erősebbnek kell lennie, és nagyon jó testvérként haladnak előre együtt, hárman.

Norbi népszerűsége töretlen, és még az sem kizárt, hogy együtt láthatjuk Larával az Ázsia Expresszben, ugyanis ez az egyik álma. Nagy párost alkothatnának, és Lara is kiváló, látványos formában van.

Norbi az Instagram oldalán beszélt arról, hogy mostanában elég sokan felismerik, de ez őt nem zavarja. Az már sokkal inkább zavarná, ha a kedvese dohányozna, és elmondta, nála ez kvázi kizáró ok. „Mennyire offos, ha egy lány cigizik?” – jött a kérdés. „Teljesen!” – érkezett a határozott válasz.