Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Váratlan pofonba futott bele a Juventus

A Juventus végül egy igen fájdalmas vereséget szenvedett el egy papíron nála gyengébb ellenfél ellen.

...svg content...Fotó: EPA/ELISABETTA BARACCHI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eddig igen érdekesen alakul az olasz bajnokság, a Seria A, amit 4 mérkőzést követően az Inter vezet 12 ponttal. Az AC Milan a második, szintén 12 ponttal, de a városi rivális már lejátszotta a maga meccsét.

A Lecce meglepő módon a dobogó harmadik fokán áll 11 egységgel, míg a Juventus csak utánuk következik. A „Zebrák” akár az élre is ugorhattak volna, de helyette belefutottak egy igencsak látványos pofonba. Soron kívül Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

A Sassuolo vendégeként léptek pályára, és már a 13. percben hátrányba kerültek Lauriente góljával. A 21. percben fordult a kocka, mivel Vina a saját kapujába talált be, így ismét egál volt az állás.

A kiscsapat olyannyira nem hagyta magát, hogy Berardinak köszönhetően még a félidő vége előtt megint megszerezték a vezetést. Ezt követően egy hosszabb gólcsend következett, amikor a 78.percben Chiesa 2-2-re hozta a meccset.

Ezzel még mindig nem ért véget a fordulatok sora, mert Pinamonti köszönte a lehetőséget, és megrezgette a Juve kapuját. A drámai egyenlítés helyett Gatti öngóljával a Sassuolo végül 4-2-re legyőzte a Juventust, viszont így is csak a 11. helyen állnak 6 ponttal.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

A Manchester City egyik legjobb játékosa távozni akar

Váratlanul benyújtotta távozás szándékát a Manchester City egyik legjobb játékosa, ami komoly fejtörést okozhat Pep Guardiolának.

Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, a Trencsén melletti repülőtéren történt a baleset a Pohoda fesztiválon.