Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sarka Kata elegánsan is lélegzetelállítóan néz ki

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legtöbb alkalommal sportosabb külsőben láthatjuk Katát, de most egy egészen elegáns szettben jelent meg, ami szintén nagy sikert aratott.

Sarka Kata a nőiesség egyik mintaképe lehetne, akinek a legkisebb felesleg sincs, nagyon odafigyel az egészségére, sokat edz és mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb formába hozza magát. Ez is erősen hozzájárul ahhoz, hogy egy ember boldog legyen.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A boldogság sok mindenből tevődik össze, ami bizonyos szempontból a nők esetében teljesen mást jelent. A férfiaknál kevésbé van hatással a lélekre a kinézetük, míg ez a nőknél egy lényegesen fontosabb kérdés.

Köszönhető mindez a feléjük irányuló állandó nyomásnak, a társadalmi elvárásnak, ami néha mérgező hatással bírhat a lélekre. Emiatt is jobb, ha sokszor nem foglalkozunk a negatív kritikákkal, mert csak rossz irányba visz el bennünket.

Exatlon-Lilla megmutatta aktuális fenékformáját, lenyűgözően néz ki

Katát az utóbbi időben sokszor sportosan láthattuk, hiszen rengeteget sportol. A futás az élete részévé vált, és közben olyan szetteket mutat be magán, amik egészen lenyűgözően állnak rajta, mondhatni hibátlanul.

Ezúttal egy teljesen más megjelenésben köszönt be, és olyasfajta eleganciát mutat, ami joggal nyűgözte le a követőit. Kata is bízik abban, hogy mostantól javarészt csak melegebb idő lesz, és magunk mögött tudjuk hagyni a hidegebb időszakot.