Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Sarka Kata elegánsan is lélegzetelállítóan néz ki

A legtöbb alkalommal sportosabb külsőben láthatjuk Katát, de most egy egészen elegáns szettben jelent meg, ami szintén nagy sikert aratott.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Kata a nőiesség egyik mintaképe lehetne, akinek a legkisebb felesleg sincs, nagyon odafigyel az egészségére, sokat edz és mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb formába hozza magát. Ez is erősen hozzájárul ahhoz, hogy egy ember boldog legyen.

A boldogság sok mindenből tevődik össze, ami bizonyos szempontból a nők esetében teljesen mást jelent. A férfiaknál kevésbé van hatással a lélekre a kinézetük, míg ez a nőknél egy lényegesen fontosabb kérdés. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Köszönhető mindez a feléjük irányuló állandó nyomásnak, a társadalmi elvárásnak, ami néha mérgező hatással bírhat a lélekre. Emiatt is jobb, ha sokszor nem foglalkozunk a negatív kritikákkal, mert csak rossz irányba visz el bennünket.

Exatlon-Lilla megmutatta aktuális fenékformáját, lenyűgözően néz ki

Katát az utóbbi időben sokszor sportosan láthattuk, hiszen rengeteget sportol. A futás az élete részévé vált, és közben olyan szetteket mutat be magán, amik egészen lenyűgözően állnak rajta, mondhatni hibátlanul.

Ezúttal egy teljesen más megjelenésben köszönt be, és olyasfajta eleganciát mutat, ami joggal nyűgözte le a követőit. Kata is bízik abban, hogy mostantól javarészt csak melegebb idő lesz, és magunk mögött tudjuk hagyni a hidegebb időszakot.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.