Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Exatlon-Lilla megmutatta aktuális fenékformáját, lenyűgözően néz ki

A kiváló bajnok és sportoló, aki már egy ideje nem tagja az Exatlon mezőnyének, egyre inkább formába lendül, és ennek látható nyomai is vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Szendy Lilla
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lilla egy nagyon szimpatikus karaktere volt az Exatlon Hungary harmadik évadának, ráadásul a kezdetek óta az alapcsapat tagja volt. A párbajon azonban alulmaradt ellenfelével szemben, így nem volt más választása, mint a hazaút.

Valójában sokkal több volt benne, mert a képességei és a testfelépítése alapján messzebb is juthatott volna. Ettől független semmit sem bánt meg, nagyon sok új élményre és tapasztalatra tett szert abban a pár hétben. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Azt kell mondjuk, hogy az Exatlon történetének egyik legszebb és legcsinosabb versenyzőjéről beszélhetünk. Akár modell is lehetne, hiszen gyakorlatilag mindene megvan ehhez, de sokkal inkább kívánjuk azt számára, hogy jusson ki az olimpiára és szerezzen érmet.

Akkorát szólt be Gáspár Bea, hogy arra senki nem számíthatott

A rajongókat is lenyűgözte Lilla formája, ami a dominikai útja után még inkább kezd kirajzolódni. A többség számára minden bizonnyal ő lehet az álomnő, ami nem csoda, főleg, ha megnézzük a róla készült új képeket.

Itt például egy trendi edzőcuccban láthatjuk, ami igencsak kihangsúlyozza a fenékformáját, bár azzal eddig sem volt gond. Dicséretes Lilla hozzáállása, hiszen igyekszik reagálni a kommentekre, tartván a követőkkel a kapcsolatot.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.