Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Sarka Kata egy hosszú nap végén késő este még edzett is (fotóval)

Sarka Kata nem akarta kihagyni a lehetőséget, és még késő este is edzett, ami megmutatja, hogy mennyire motivált.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata rendkívül motivált, és ez erősen visszaköszön a formáján, ami minden eddiginél látványosabb. Sokakat motiválhat ezzel, és bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, és az embernek megéri kitartónak lennie. Ha kellően kitartóak vagyunk, gyakorlatilag bármit elérhetünk az életünk során.

Kata ennek megfelelően halad előre az életében, és közben mindent kihoz a lehetőségeiből. Be lehetnek táblázva a napjai, és édesanyaként minden percét be kell osztania, de fontos, hogy saját magára is fordítson időt. Ez sokszor nem egyszerű a munka és a gyermeknevelés mellett, viszont nem is lehetetlen. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Jelenleg a Miss World Hungary 2024-es eseményén dolgozik. A lányokat már kiválasztották a sok jelentkező közül, akik megkapják arra a lehetőséget, hogy megnyerjék a versenyt, mely akár az egész életüket képes megváltoztatni. Sok természetes szépség jelentkezett, így csak most jön a neheze.

Kata a hosszú nap végén elment edzeni, nem először edzett késő este, aminek megvan a maga előnye. Ilyenkor frissebbé válik az ember utána, és könnyebben alszik. Ha kíváncsiak vagytok Kata edzős fotójára kedd késő estéről, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintatni a fotóért.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.