Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Salma Hayek az elmúlt évek egyik leglátványosabb dekoltázsával köszönt be

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Salma Hayek eltakarta volna a dekoltázsát, ami rendkívül látványos, és sok dicséretet kap.

Salma Hayek akár időutazó is lehetne, hiszen 56 évesen úgy néz ki, mintha csak most lépne be a 40-es korosztályba. Sőt, egyes fotókon inkább néz ki egy 30-as évei végén járó nőnek, ami több mint nagy dicséret.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A benne lévő különleges energiák is rátesznek egy lapáttal, így a bikinik is szenzációsan állnak rajta. Egy igazi nő, aki tisztában van az erősségeivel, és azokat nem fél hangsúlyozni, mint például a dekoltázsát.

Egy nő számtalan módon képes meghódítani egy férfi szívét, vagy elvenni az eszüket. Ehhez a megjelenés is hozzátartozik, és soha nem szabad alábecsülni a nők erejét, mert az mindennél erősebb.

Az 1988 óta aktív színésznő, akit számtalan filmben láthattuk a hosszú évek alatt, valahogyan nagyon jó barátságba került az idővel. Talán amiatt is, mert nem tekint görcsösen a kérdésre, inkább odafigyel és megéli a pillanatokat.

A gyönyörű színésznő legutóbb is lenyűgözte a követőit, akik ezrével dobálták a like-okat a vonzó fotójára. Látván a felvételt, igazán nem lehet bennünk kérdés, hogy sokszor miért annyira látványos Salma megjelenése, aki kiváló formának örvend.