Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Salma Hayek mintha csak újra 36 éves lenne

Fotó: Salma Hayek mexikói-amerikai színésznő érkezik a Women in Motion címmel tartandó beszélgetésre a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. május 13-án. A filmes seregszemle 2015 óta ad otthont a nők jogainak témájában rendezett Women In Motion interjúsorozatra a Kering Alapítvány közreműködésével. (MTI/EPA/Sebastien Nogier)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy fotó, mely megmutatja, hogy milyen fiatalos a világhírű színésznő, akire egészen más módon hat az idő kereke.

Az idő végtelen, és nem tudjuk felvenni vele a harcot, bármennyire is próbálkozunk. Ha azonban méltósággal viseljük mindezt, és tiszteljük az időt, annak következményeit, teljesen más életet élhetünk.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Számos praktika létezik arra, hogyan lendüljünk túl ezen, és tartsuk magunkat formában, akár 60 év felett is. Szerencsére egyre több példát láthatunk arra, hogy valaki 60 évesen is úgy néz ki, mintha csak a 40-es éveiben járna.

Sokan hajlamosak operációk sorára gyanakodni, ám ez nem mindig van így, hiszen egy idő után az sem segít olyan sokat. Az egészséges életmód viszont nagyon kifizetődő, mely a genetika kombinációjával hihetetlen eredményekre képes.

Salma Hayek legalább annyira jó példa, mint a sokat emlegetett Jennifer Lopez. Salma idén szeptemberben lesz 57 esztendős, ám akár húsz esztendőt is letagadhatna a korából, és még mindig extrán vonzó.

Az alább látható fotó is azt sugallja, hogy inkább egy 30-as évei végén járó nőt látunk, aki csodálatos energiákat sugároz magából. Egy kortalan világsztár, és már számtalanszor letette a névjegyét.

Még több bulvár: Nagy Réka természetes szépsége januárban is látványos