Dollár
425,30 Ft
Euró
421,75 Ft
Font
482,11 Ft
Bitcoin
20,229 $

A születésnapos Salma Hayek méretes keblei gravitáció közben (videó)

Fotó: Instagram/Salma Hayek
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 2. - 22:10

Bármit is mondanak az emberek, Salma Hayek még mindig a világ egyik legjobb nője, ráadásul 56 évesen is felveszi a versenyt a fiatal generációval.

Mindig sokkot kapunk, amikor eszünkbe jut Salma Hayek születési dátuma, mert nem akarjuk elhinni. Azon sem lepődnénk meg, ha elírták volna, és valójában fiatalabb lenne, persze csak viccelünk, de végtelenül jól tartja magát.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Újabb és újabb jó példa arra, hogy egy érett nő is lehet bombasztikus, és bármelyik fiatalt maga mögé tudja utasítani. A legendás színésznő sokak nagy kedvence, aki 1966-ban született, épp ezen a napon szeptember 2-án.

Senkinek nem kell ecsetelnünk, hogy ez mennyire más korszak, időszak és világ volt, nemcsak Magyarországon, hanem szerte a világon. Salma pontosan tudja ezt, tiszta emlékei lehetnek a nagy 70-es és 80-as évekről, amikor még igen fiatal volt.

A Kardashianok sztárdoktora injekciózza Vajna Timit, hogy teherbe essen (videó)

Ezt a „fiatalságot” most tegyük idézőjelbe, mivel valahogy rá másképpen hat az idő vasfoga. Nagyon jóban lehet az égiekkel, és 56 évesen is szenzációsan néz ki, ráadásul bikiniben úgy mutat, hogy már cikkírás közben zavarba jöttünk tőle.

Lapozó: 1 2