A gyönyörű Salma Hayek 56 évesen is 36-nak néz ki (fotók)

Fotó: Salma Hayek mexikói színésznő a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén a londoni Royal Albert Hallban 2019. február 10-én. MTI/EPA/Neil Hall
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fantasztikus fotók láttak napvilágot a szuper-fiatalos Salma Hayek-ről, akin teljesen más dimenzióban fog az idő.

Salma Hayek-et hosszú ideje a világ legvonzóbb női tartják számon, és valljuk be őszintén, nem érdemtelenül. Rá valahogyan valóban másképpen ha az idő kereke, és semmit nem változott a belőle ráadó szexi energia.

Soron kívül Szoboszlai megint parádésan játszott a Liverpoolban (videó)

Rendkívül fiatalos és szexi, miközben bármelyik fiatal generációval képes lenne versenyre kelni. A saját korosztálya előtt pedig bizonyítja, hogy soha nem szabad feladni, még akkor sem, ha a gének nem mindig segítenek.

A titok nyitja, hogy időben el kell kezdeni az egészséges életet, a megelőzést, a sportolást, a rendszeres testmozgást. Ez már önmagában hatalmas előnyt jelenthet, és érdemes fiatalon nekivágni a kalandnak, amiért évtizedekkel később pláne hálásak lehetünk.

Salma most nagyon hálás lehet, hogy ennyire odafigyelt magára, melynek köszönhetően 56 évesen is 36-nak néz ki. Szeptember elején ünnepli az 57. születésnapját, ám semmi oka aggódnia a megjelenése kapcsán.

Imádjuk a karakterét, a személyiségét, és azt, hogy ennyire nőies. Abszolúte az álomnőt testesíti meg, gyakorlatilag minden területen, még akkor is, ha ez erősen szubjektív. Az alább látható fotók is arról tanúskodnak, hogy a színésznő valamit nagyon-nagyon jól csinál.