Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Nem találjuk a szavakat Salma Hayek szexi fotói láttán, Balenciaga-ban jelent meg

Fotó: Salma Hayek mexikói színésznő a Kering francia luxusmárka által támogatott, Women In Motion-díjak átadása alkalmából tartott díszvacsorán a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. május 21-én. MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Salma Hayek egy igazi legenda, egy olyan klasszis, akiben nagyon is megvan az a bizonyos plusz, melytől még egyedibbé válik a karaktere.

Salma Hayek személyes kedvencünk, így nehéz róla objektívan írnunk, ugyanakkor tegyük a szívünkre a kezünket, és legyünk őszinték… nem egy extra-klasszis nőről beszélünk, aki ráadásul kortalan is?

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Azok, akik igyekeznek őt másnak beállítani, talán csak frusztráltak, vagy valamiért nem kedvelik. Hihetetlenül fiatalos, és nem mellesleg rendkívül jól érzi magát a divat világában, nem egy világmárkával dolgozott már együtt.

Gucciban is csodálatosan mutat, tökéletesen azonosul azzal, amit a luxusmárka képvisel, és ne feledjük, egy több mint remek színésznőről beszélünk. Akár humorista is lehetne, nagyon jó humora van.

Cannes-t ő sem hagyta ki, tiszteletét tette a filmfesztiválon, és mint mindig, nagyon nagy figyelemmel követik a megjelenését. A Titanic című filmből ismerős gyémánttal a nyakában fotózták, és fogalmazzunk úgy, hogy ékes helyet kapott az ékszer.

Alább láthattok pár fotót Salma egyedi összeállításáról, ami több szempontból is igazi különlegesség. Bennünket ismét meggyőzött a színésznő, ilyen az, amikor valaki viselni is tud egy 15 kilogrammot nyomó, kézzel hímzett Balenciaga luxusruhát.