Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Salma Hayek káprázatosan szexi megjelenése Cannes-ból

Fotó: Instagram/Salma Hayek
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cannes egy olyan helyszín, ami minden évben helyszínéül szolgál egy olyan eseménynek, mely csak úgy vonzza a világsztárokat.

Salma Hayek azon kevesek egyike, aki évtizedek óta középpontban van, és soha nem vesztette el a hollywoodi fényét. Ennek nyilván ahhoz is köze van, hogy káprázatosan néz ki, és mintha nem öregedne.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Sokak az ő filmjein nőttek fel, és már akkor is odavoltak érte. Az idő múlása nemigazán van rá hatással, vagy csak sokkal kevésbé, mint azt bármikor is gondoltuk volna, ami megerősíti, hogy az idő relatív.

Salma nagyon is jól viseli az öregedést, nem csinál fesztivált belőle, és más hírességekkel ellentétben szerencsére nem szabatja át az arcát. Egy olyan szépség, akiből csak úgy áradnak ezek a szexi energiák.

Erre születni kell, magunkban hordozzuk mindezt, és vannak dolgok, amik nem tanulhatóak. Emellett egy igazán laza, humoros világsztárról beszélünk, aki két lábbal maradt a földön, nem szállt el a sikerektől.

Természetesen Cannes-ban is ott volt a filmfesztiválon, és egy olyan összeállításban jelent meg, mely több mint erős, szexi és vonzó. Az alább látható fotókat sem kell magyarázni, mi pedig imádjuk a színésznőt.