Salma Hayek 56 évesen is 36-nak néz ki (videó)

Fotó: EPA/Mike Coppola / POOL
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rendkívül fiatalos a világhírű színésznő, aki megadta a megjelenésének a filmfesztiválon Cannes-ban.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Salma Hayek egy igazi legenda, aki már 1988-ban megkezdte a professzionális színészi pályafutását. A 60-as évek közepén született színésznő a 20-as éveiben vágott neki a kalandnak, majd Mexikóból egészen a világhírnévig jutott.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Lenyűgöző vonalakkal rendelkezik, és szinte hihetetlen, hogy ennyire fiatalos, márpedig valóban így van. Szeptember 2-án ünnepli az 57. születésnapját, de mintha csak a 30-as évei közepén járna.

Remek géneket kapott, egészségesen éli az életét, és szinte mindig vidám. Ez egy igen erős kombináció, sokan vehetnének róla példát, a nála fiatalabbak is, mert a fiatalság nem tart örökké, jobb arra vigyázni.

Salma időben elkezdett odafigyelni erre, a megelőzésre, és most még inkább láthatja a tükörrel szemben, hogy mennyire jó döntést hozott. Cannes-ban is tiszteletét tette, több különleges ruhát viselt az eseményen.

Alább egy videós anyagot láthatunk, ami újabb bizonyíték arra, hogy mennyire fiatalos a hollywoodi világsztár, akiért továbbra is sokan rajonganak. Egyszerűen tökéletes, minden szempontból sztár.