Kiderült, hogyan mentette meg Inti életét Sáfrány Emese

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán emiatt kellett találkoznia Sáfrány Emesének és Intinek, akik azóta már nem alkotnak egy párt.

Minden találkozásnak megvan a maga miértje, még akkor is, ha az emberek azt gondolják, sok a véletlen. Valójában semmi sem történik véletlenül, és minden apró történésnek óriási hatása lehet az életünkre.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Ez a párkapcsolatokban sincs másképp, sokszor azonban csak később látjuk, miért volt fontos találkoznunk valakivel, függetlenül, hogy szakítás lett a vége. Vannak, akik később újra egymásra találnak, mert például a korábbi életükben is egy párt alkottak.

Sosem tudni, mit hoz a jövő, és Sáfrány Emese is ezt vallhatja, aki kvázi megmentette Inti életét. Az Ütős Ötös forgatása alatt még egy párt alkottak, és Inti megerősítette, kvázi Emese mentette meg az életét, amikor rábeszélte, menjen el orvoshoz, mert gond lehet vele.

Kiderült, hogy szívproblémákkal küszködik az énekes, Emese pedig kiszúrta, hogy olyan tünetei vannak Intinek, ami nem normális. Ami drasztikus különbséget jelentett, az az, hogy Inti 15 kilót vett fel egy hét alatt, miközben rendszeresen voltak rosszullétei.

Emesének nagyon nehéz dolga volt, hogy rávegye Intit az orvosi vizsgálatra, de végül sikerült, amiért több mint hálás lehet a zenész. Ott pedig közölték, most azonnal kórházba kell menniük, mert ebből bármikor nagyobb baj lehet.