Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Sáfrány Emese a szerelemről: mostanra körvonalazódott, mit szeretnék és mit nem

Az egyedülálló édesanya úgy érzi, ma már pontosan tudja, mit keres egy leendő partnerben.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Sáfrány Emese számára pihenéssel telt a tavalyi év vége, míg az új év igen mozgalmasan indult. Mint mondta, rengeteg ötlete van, amelyeket még idén szeretne megvalósítani, igyekszik mindenből kihozni a maximumot. Így hát nem unatkozik, sok teendője van. „Mozgalmas időszak elé nézek, izgalmas felkérések vannak kilátásban, még zajlanak az egyeztetések, így egyelőre többet nem árulhatok el” – nyilatkozta a Borsnak.

Két és fél éves kisfia, Nolen kapcsán elárulta, gyermeke szépen fejlődik, egyre többet beszél, s igazán különleges kapcsolatuk van. Emellett igazi energiabomba, aki estig meg sem áll, de ebben is az édesanyjára ütött. Egyúttal a légtornász bevallotta, amikor megtudta, hogy kisbabát vár, lányt képzelt el magának, ettől függetlenül nagyon hamar bele tudott illeszkedni a fiús-anyás szerepbe. A gyermeknevelést illetően pedig mindig határozott elképzelése volt. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

„Sokat tájékozódom a gyereknevelésről, de hogy mi működik és mi nem, az csak gyakorlatban derül ki. (…) Nolen most a dac korszakában van, kísérletezik a határokkal, mit lehet, mit nem. Minden számára ismeretlen szituációban segítek neki megérteni, mi történik, és ez is jól működik” – fogalmazott Emese, aki azt vallja, úgy lehet teljes értékű szülőnek lenni, ha az embernek van elég ideje önmagára. „Egy mókuskerék be tudja szippantani az embert, a munka-gyerek kombináció igen fárasztó és veszélyes tud lenni” – magyarázta.

Ezért odafigyel arra, hogy legyen szabadideje, ki tudjon kapcsolódni a barátnőkkel úgy, hogy ez semmiképpen se menjen a kisfia kárára. „Igyekszem az idővel úgy logisztikázni, hogy azokon a napokon megyek programozni, amikor Nolen az apukájával van. Természetesen a nagyszülők is sokat segítenek, mindig számíthatok rájuk” – osztotta meg. Emellett arról is szó esett, mi a helyzet szerelmi fronton, amelynek kapcsán szintén őszintén felelt az édesanya.

„Nyitott vagyok, de nem szoktam az egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Anyukám szokta mondani, hogy szerinte nagyok az elvárásaim, hangsúlyozom, nem így van. Inkább úgy hiszem, eddig volt alacsony. Mostanra teljesen kikörvonalazódott, mit szeretnék és mit nem. Az eddigi kapcsolataimban részben voltak csak meg ezek a tulajdonságok, viszont már olyan férfit keresek, akiben egyben találom meg azokat a dolgokat, amire én vágyom” – vallotta be.