Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,14 Ft
Euró
392,42 Ft
Font
458,46 Ft
Bitcoin
61,325 $

Igazi istennőként tért vissza Sáfrány Emese (fotók)

Továbbra is rengeteg bókot kap Sáfrány Emese, a közösségi médián keresztül is, a nők is elismerik a szépségét.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sáfrány Emese nyári formája már most adott, amihez csak gratulálni tudunk. Látványos vonalakkal rendelkezik, és várhatóan ezen a nyáron is készül róla pár tüzes bikinis fotó, amik tavaly nagyot mentek. Emese odafigyel magára, arra, hogy mit eszik, mennyit sportol, és így tovább, szóval minden adott számára.

Sokan drukkolnak neki, hogy találjon rá az igazi boldogság, de ez nem olyan egyszerű. Addig sem unatkozik Emese, mert édesanyaként is sok a tennivalója, és mélyebb gondolatokat oszt meg az oldalán. A divatfotók sem maradtnak el, az elmúlt évek egyik legjobb fotósorozata ez róla, nagyon jól áll neki az arany szín és az elegancia. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

„Nőként Önállónak lenni és több területen helytállni gyakran nem könnyű. Én 15 évesen kerültem vidékről Pestre, így mondhatni hamar megtanultam, hogy muszáj egyedül boldogulnom az életben. Sok- sok lecke árán jutottam el oda, ahol most tartok, és büszke vagyok mindarra amit elértem.” – írta egy korábbi posztjában Emese.

„Összeszedtem néhány gondolatot, amire szerintem érdemes fókuszálni és én magam is igyekszem ezekre törekedni; Fejleszd az önállóságot: Tanulj új készségeket, és növeld a saját döntéseid iránti bizalmadat. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan kezeld a kihívásokat.”

„Tervezz stratégiát: Állíts fel célokat, és tervezd meg, hogyan éred el azokat. Egy jól kidolgozott terv segíthet átlendülni a nehézségeken. Gondoskodj önmagadról: Ne hanyagold el az egészségedet. A kiegyensúlyozott életmód segíthet abban, hogy energiával teli és erős maradj. Vezesd be az önszeretetet: Tiszteld és szeresd önmagad, és ne félj kiállni azért, amiben hiszel. Az önbizalom és a belső erő segít helytállni a kihívásokban.”