Golfozónak öltözött Sáfrány Emese

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemcsak annak öltözött, hanem azzal a lendülettel meg is tanulta a sportot, már amennyire lehetséges ilyen rövid idő alatt.

Mindamellett, hogy Sáfrány Emese egy nagyon csinos és vonzó nő, rendkívül erős is – fizikális, mentális és lelki szinten is. Az élet nem mindig volt kegyes vele, mint sokan másokkal sem, de ezeket tanításként kell felfognunk.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Mindig tanulunk valamit, akár napi szinten is, különösen akkor, ha erre tudatosan koncentrálunk. Nincs is szebb annál, amikor hatalmas lelki és mentális fejlődésen megyünk át, és a végén eljutunk arra pontra, amik igazán lenni akarunk.

Emese szeret fejlődni, keresi az új kihívásokat, és korábban már tett arról említést, hogy a sportok közül is kipróbálna valamit. Úgy tűnik, ezt is kipipálhatja a listáról, mert megtanult golfozni, ami nem egyszerű.

Az egyik legélvezetesebb sport, főleg abban az esetben, ha már ráéreztünk a játék ízére. Emese élvezte a golfórát, és nem is lehetett kérdés, hogy a sportnak megfelelően választ ruhát a nagy napra.

„Ma megtanultam golfozni. Tényleg azt vallom, hogy egyszer mindent érdemes kipróbálni és kár lett volna ha ez kimarad.” – írta a posztjában Emese, aki ezúttal is nagyon stílusosan öltözött fel, igazi golfozóként.