Golfozónak öltözött Sáfrány Emese

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemcsak annak öltözött, hanem azzal a lendülettel meg is tanulta a sportot, már amennyire lehetséges ilyen rövid idő alatt.

Mindamellett, hogy Sáfrány Emese egy nagyon csinos és vonzó nő, rendkívül erős is – fizikális, mentális és lelki szinten is. Az élet nem mindig volt kegyes vele, mint sokan másokkal sem, de ezeket tanításként kell felfognunk.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Mindig tanulunk valamit, akár napi szinten is, különösen akkor, ha erre tudatosan koncentrálunk. Nincs is szebb annál, amikor hatalmas lelki és mentális fejlődésen megyünk át, és a végén eljutunk arra pontra, amik igazán lenni akarunk.

Emese szeret fejlődni, keresi az új kihívásokat, és korábban már tett arról említést, hogy a sportok közül is kipróbálna valamit. Úgy tűnik, ezt is kipipálhatja a listáról, mert megtanult golfozni, ami nem egyszerű.

Az egyik legélvezetesebb sport, főleg abban az esetben, ha már ráéreztünk a játék ízére. Emese élvezte a golfórát, és nem is lehetett kérdés, hogy a sportnak megfelelően választ ruhát a nagy napra.

„Ma megtanultam golfozni. Tényleg azt vallom, hogy egyszer mindent érdemes kipróbálni és kár lett volna ha ez kimarad.” – írta a posztjában Emese, aki ezúttal is nagyon stílusosan öltözött fel, igazi golfozóként.