Nem győzik dicsérni Sáfrány Emese szépségét, sok bókot kap

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rengeteg bókot kap Sáfrány Emese, akiről a pesti oldalon készült egy fotó, miközben a háttérben szép lassan lement a Nap.

Sáfrány Emese szereti az életét, de ez nem jelenti azt, hogy hátradőlne. Távolról sem, keresi a kihívásokat, az új sportokat és igyekszik minél több pozitív energiát bevonzani, ami az egyik legfontosabb.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A rendkívül vonzó édesanyát lassan már 130 ezren követik az Ingsaram oldalán, ahol igyekszik betekintést adni a kulisszák mögé. Nyilván ő is meghúzott egy határt, hogy a magánélete valóban magánélet maradjon.

Erre igencsak odafigyel, és már azt is tudhatjuk, hogy szakított a korábbi párjával, TNT Intivel, Részleteket nem tudhattunk meg, később talán erre is fény derül, így Emese tovább keresi az igazit.

Sokszor valóban akkor toppannak be az életünkbe ezek az emberek, amikor a legkisebb mértékben sem számítunk rájuk. Nehéz ezt előre tudni, és többek között ez is szép az életünkben, nem tudjuk, mit hozhat a holnap.

Minden napban nagy lehetőségek rejlenek, emiatt is fontos, hogy pozitívak maradjunk. Emese is ezt teszi, és mint mindig, most is nagyon sok dicséretet kap, folyamatosan elárasztják bókokkal az oldalán.