Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Sáfrány Emese új bikinis fotója nagyon beszédes

Mindig lenyűgöz bennünket, amikor egy édesanya teszi nagyon magasra a lécet a megjelenésével, mint teszi azt többek között Sáfrány Emese is.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztáranyukák között is találunk olyanokat, akik extrán fittek, és sok dicséretet érdemelnek. Nem is lehet kérdés, hogy Sarka Kata ebben az élen jár, aki háromgyermekes édesanyaként lassan fitneszversenyzőnek mondhatja magát, és ehhez nemcsak a formája van meg, hanem többek között az állóképessége is.

Rendkívül aktív, sok különböző edzésformát végez, és közben olyan magasra helyezi magának a lécet, amit mindig képes megugrani. Még mindig van hátra fél év az esztendőből, érdekes lesz látni, holt tart majd decemberben, de már most jobban néz ki, mint valaha, ráadásul egy szép nőről beszélünk. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Sáfrány Emese szintén édesanya, nem is akármilyen, aki ugyancsak erre az évre időzítette a csúcsformáját. A Sztárbox korábbi versenyzője annyira jól néz ki, hogy nehéz szavakat találni, és amikor bikiniben jelenik meg, ott valószínűleg sokakat elfog az irigység, egyszerűen tökéletesek a vonalai.

Érdemes megnézni róla a legújabb bikinis felvételt, nem kevés nő van, akik csak álmodoznak erről. Emese nem álmodozott, hanem tett érte, és ez jelenti az igazi különbséget azok között, akik aktívak, míg a másik oldal szimplán lusta, csak kifogásokat keres. Emese kifogások helyett úgy döntött, élete formájával rukkol elő.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.