Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

A Ryanair bízik az utazás fellendülésében, a járatok 95 százalékos kihasználtságát tervezik

A Ryanair a légiközlekedés nyári fellendülését vetíti előre, emellett céljuk, hogy a járatok kihasználtsága újra 95 százalékos legyen.

Fotó: Twenty20
Külföld

Takács Petra

Szerkesztő

Európa legnagyobb diszkont légitársasága egyre inkább abban bízik, hogy az utazások száma idén jelentősen megnövekszik, mivel az omikron variánssal kapcsolatos aggodalmak kezdenek Európában elhalványulni. 

Ennek reményében azt tervezik, hogy idén nyáron több kapacitást vetnek be, mint korábban, mert az új vírus változat miatt csökkenteniük kellett az ülőhelyek számát. Így a cél az, hogy a novemberi 85 százalékos szint után újra elérjék a 95 százalékot. Soron kívül Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

„Amint a célállomásokon megszűnnek a korlátozások, úgy gondolom, hogy az utazási kedv jelentős mértékben vissza fog térni” – mondta Eddie Wilson, az ír csoport fő Ryanair-egységének vezetője egy interjúban.

Wilson azt is elmondta, hogy a repülőjáratok újraindulásával a viteldíjak emelkedése, és az európai légitársaságok kapacitásainak 10-15 százalékos csökkenése is várható lesz.

Az Independent szerint terjeszkedés szempontjából azon repülőterekre összpontosítanak, amelyek hajlandóak a legjobb ajánlatokat tenni, ennek megfelelően eddig olyan csomópontokon kötött megállapodásokat a légitársaság, mint Stansted, Charleroi, Bergamo, Torino és Velence.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.