Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Ronaldo és Ronaldinho nagy találkozása

A két világsztár, akik minden idők legjobbjaik között tarthatják magukat számon, továbbra is remek kapcsolatot ápolnak egymással.

...svg content...Fotó: EPA/Jose Jacome
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig szomorúak vagyunk, amikor ilyen klasszis játékosok már nem aktívak, visszavonulnak. Nehéz mindezt feldolgozni, hiszen annyi éven át figyeltük őket, és hozzászoktunk ahhoz, hogy varázsolnak a pályán.

Számunkra Ronaldinho a valaha volt legtechnikásabb játékos, úgy tapadt hozzá a labda, mint senki máshoz. Ráadásul olyan technikát képviselt, amit mindig élvezet volt figyelni, és hálásak vagyunk, hogy ebben a korszakban nőttünk fel. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

A másik oldalon pedig ott van Ronaldo, aki egy teljesen más stílust képviselt, ám le sem tagadhatta, hogy ő is brazil. Szintén csodákra volt képes a labdákkal, csak éppen más módon, ugyancsak legenda.

Berki Mazsi azt mondja, állandóan eszébe jut Krisztián

Egyikőjük sem aktív már, mindketten Spanyolországban váltak legendákká, csak épp az ősi riválisnál. A Real Madrid és a Barcelona a mai napig visszasírhatja őket, de természetesen nem teljesen intettek búcsút a futballnak.

Lapozó: 1 2

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.